Nytt år och nya möjligheter

start of somthing new Tänk vad vi har det bra ändå. Vi kan i det stora hela bestämma vad vi ska göra och inte ska göra. Ibland kommer det ”måsten” som man inte kan välja bort men ändå….Vi kan ganska fritt se till att göra det bästa av våra liv.

Drömma kostar ju än så länge ingenting och drömma om något det gör nog alla människor.

Själv har jag en dröm om att någon gång få åka utomlands med mina söner och min man i två veckor och bara vara, koppla av, umgås och ha det skönt. Men som den fattiga pensionär jag är så lär det bli svårt, om man nu inte vinner på lotto förstås. Men drömmen kan ingen ta ifrån en och man ska aldrig ge upp hoppet.

Detta år ska jag bara njuta av och göra det jag känner för. Och vad är det då? Jo, jag ska jobba för föreningen och åka ut på föreläsningar. Vill försöka hjälpa anhöriga till missbrukare och b la få dem att inse vikten av deras närvaro och att det inte är deras fel att den närstående valt en destruktiv väg i livet. Skulden och skammen måste suddas ut och vi måste våga börja prata öppet om missbruket. Det ska jag kämpa för. Tur man har god hjälp av andra som vill samma sak.

I det stora hela är jag ändå ganska nöjd och tillfreds med livet. Trots sjukdomar och värkande leder. Ser hellre glaset halvfullt än halvtomt. Vill att mina nära och kära ska ha det bra.

Vi har nu hunnit en bit in på det nya året. Vi har hunnit vara utomlands min gubbe och jag. Med ett par vänner. Bara att få gå i sommarkläder och njuta av solen var härligt. Vi bodde på ett toppenhotell. Fina rum, rent och välstädat och supergod mat. Så ljuvligt.
Nu ser jag fram emot våren och solen här uppe i norra delen av vårt land. Tänk när man kan sitta ute, grilla och riktigt känna att solen börjat värma. Det ni är definitivt njutning på hög nivå. Till sommaren blir det en och annan husvagnsfärd med våra fyrbenta. Det längtar jag verkligen till. Så avkopplande och skönt.

Finns så mycket att se fram emot som sagt. Det gäller bara att se det.

Ha nu en alldeles fantastisk start på veckan.

love-from-annica

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s